Compliance Tracking

Compliance-kravene er støt stigende, og markedets forandringshastighed og lovgivningsmæssige ændringer gør det blot mere komplekst at skabe klarhed over de faktorer, der har indflydelse på forretningen.

Med ChangeDriver får du en effektiv kommunikation af compliance-kravene (som f.eks. ISO, Finanstilsyn, FDA, revision, persondatabeskyttelse (GDPR) ) i hele organisationen. ChangeDriver kortlægger interne og eksterne processer - nuværende og mulige fremtidige. Du får dokumentation for, hvad der skal gøres, hvem som skal gøre det, hvor det skal gøres samt hvorfor og hvordan det skal gøres - du får brugbar dokumentation til ledelse og revisor, scenarier til at realisere strategier samtidig med, at du sparer ressourcer.

Læs her om Compliance-overvejelser

compliance-tracking

Business Process Analysis

Moderne forandringsledelse kræver, at du skal kunne kortlægge og identificere de processer, der skal ændres for, at din virksomhed stadig står stærkt i konkurrencen på markedet og lever op til gældende krav.

ChangeDriver hjælper dig med den forretningsmæssige procesanalyse, du skal bruge for at få overblik over alle interne og eksterne processer og deres eventuelle konsekvenser for forretningen - både her-og-nu og på sigt.

Du vil opleve, at kompetencepartnerne i ChangeDriver tager udgangspunkt i din virksomhed, når de skal hjælpe dig med at vurdere og definere nødvendige ændringer.

business-process-analysis

Enterprise Architecture

ChangeDriver giver dig den sammenhæng mellem organisation, processer, ressourcer og beskrivelse af strategi, vision, mission og milepæle, der er afgørende for at kunne styre virksomheden i den rigtige retning.

Du får hjælp til at forstå strukturen mellem de forskellige elementer, deres indbyrdes relationer og de principper og retningslinjer, der understøtter den fremtidige udvikling af forretningen (BPR, Lean, Six Sigma). Samtidig får du også overblik over virksomhedens soft- og hardware-kapaciteter, som it-infrastruktur, netværk, kommunikation, standarder m.fl.

ChangeDriver giver dig et overblik over virksomheden, som den ser ud i dag, mulighed for at skabe scenarier for i morgen og en plan for, hvor du skal sætte ind. Det gælder i forhold til strategiske mål, processer, behov og hvordan it understøtter virksomheden bedst muligt.

enterprise-architecture