Kompetencepartnerne er specialister i ChangeDriver, og de følger grundigt med i udviklingen inden for it, compliance, organisationsudvikling m.m. Deres viden og erfaring er med til at sikre, at du kommer godt i gang med ChangeDriver.

"ChangeDriver giver hurtigt værdi for vores kunder. Udover at være forhandler, rådgiver vi altid vores kunder, når procesdesignet skal defineres og implementeres. Det kan være svært at strukturere processerne, men med ChangeDriver får vi hurtigt styr på dokumentationen. Det er nemt for medarbejderne at tilgå den fornødne viden - og foretage vedligeholdelse: Ret ét sted, og det slår igennem alle relevante steder. Medarbejdernes input og justeringer i forhold til etablering af best practice sikres gennem feedback-funktionen, der kanaliserer input direkte til den enkelte procesejer. ChangeDriver giver mulighed for et godt beslutningsgrundlag, effektiv dokumentation og overblik over virksomhedens it-processer."

 
Carsten Beck, konsulent, Globeteam

"ChangeDriver giver hurtigt kunden et overblik over forretningens processer. Det er vigtigt, at den viden bliver i virksomheden, så kunden bevarer værdien af konsulentarbejdet - også efter, at konsulenten har afsluttet sine opgaver i virksomheden. Med ChangeDriver samles al procesviden og de indbyrdes relationer i en struktureret beskrivelse, der kan bruges til at arbejde med compliance, kravspecifikationer, organisatoriske ændringer og meget mere. Når først ChangeDriver er implementeret, får kunden både let adgang til viden og sparer ressourcer i efterfølgende projektarbejde i virksomheden."

 
Kenneth Steen Hansen, direktør, KSH Consulting

"Vi samarbejder med virksomheder om levering af konsulentydelser i koblingen mellem forretning og it-udvikling - og vi hjælper også gerne med implementering. Vi hjælper typisk virksomheder med først at danne et kvalificeret beslutningsgrundlag og derefter udarbejde kravsspecifikationer. Vi tror på, at den vigtigste parameter for et effektivt samarbejde mellem forretningsudvikling og it-udvikling er et fælles rammeværktøj. Og her er ChangeDriver et fremragende dokumentationsværktøj - både i forbindelse med eksisterende problemer, der skal løses, men også når der er tale om at realisere strategier. Hele processen kan visualiseres i forhold til nuværende processer og fremtidige ressourcebehov."

 optimero_logo_0
Henrik Sølvsten, partner, Optimero

"ChangeDriver kan kombinere virksomhedens processer med organisationen. Systemet kan dokumentere virksomhedens opgaver, organisation og ansvar, og der kan laves mange forskellige udtræk. Ofte bliver der alene tænkt i processer, men ChangeDriver kan det hele i ét; kunderne får synlighed og gennemskuelighed i én løsning. Samtidig har systemet en meget tilgængelig brugerflade, fordi den er baseret på Visio, Word og Excel fra MS Office-pakken - noget, folk kender i forvejen. Det er super brugervenligt. Det er rigtig godt til mine kunder, og jeg oplever, at de synes, at ChangeDriver er et stærkt redskab."

 simplify
Lene Stevnsborg, direktør, Simplify